Livrare

Costul Livrarii este 17 lei. Livrarea este gratuita la comenzi peste 199 lei.
 COMANDA MEA ÎNCĂ NU A AJUNS

Te invităm să îți verifici e-mailul cu titlul ”Comanda ta a fost expediată”. Acolo ar trebui să găsești un link de urmărire al comenzii, cu ajutorul căruia poți urmări drumul comenzii până la tine.

 EXPEDIERE

Pentru produsele comandate pana in ora 14 - in aceeasi zi
Pentru produsele comandate dupa ora 14 - in urmatoarea zi lucratoare

 CUM VA FI LIVRATĂ COMANDA MEA?

Comanda va fi livrata in 2-3 zile lucratoare prin Curier Rapid, in functie de adresa si de fluxul de lucru.

 AM PRIMIT ARTICOLUL GREȘIT

Dacă ai primit un articol greșit sau îți lipsește ceva din comandă, te rugăm să ne contactezi și să menționezi, dacă se poate, următoarele informații:

Numărul comenzii tale. Îl găsești în e-mailul de confirmare a comenzii.
O poză cu produsul greșit, sau un link către produsul greșit de pe website-ul nostru. În acest fel vom putea identifica greșeala și vom putea evita astfel de cazuri pe viitor pentru tine și pentru alți clienți. Îți mulțumim că ne ajuți, pentru ca noi să putem ajuta mai departe!

 CUM ESTE ÎMPACHETAT COLETUL MEU?

Nu este nimic mai important pentru noi decât ca pachetul comandat să ajungă la tine într-o condiție excelentă!

În funcție de tipul de produse pe care le-ai cumpărat, comanda ta va fi împachetată într-un plic cu bule sau într-o cutie din carton. Astfel produsele comandate vor fi în siguranță în timpul transportului.

Facem tot posibilul să îți livrăm produsele într-o manieră cât mai sigură cu putință.

PRODUSE DETERIORATE LA CURIER

Reclamatiile pentru produse deteriorate la curier trebuie facute in maxim 24 ore de la primirea coletului si insotite de poze cu produsul/produsele deteriorate. Conform conditiilor firmelor de curierat nu putem accepta reclamatii pentru produse deteriorate dupa acest termen.

 AJUTOR

Pentru orice informatii legate de livrare sau pentru urmarirea unei expedieri va rugam sa ne contactati la numarul de telefon sau adresa de email din pagina de contact.