Plata

 MODALITĂȚI DE PLATĂ

Pentru ca este una dintre cele mai populare metode de plata in Romania acceptam plata in sistem Ramburs, la primirea coletului.

 PLATI ELECTRONICE

Acceptăm plăți electronice prin următoarele mijloace: Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Visa Electron și PayPal.

 PLATA MEA A EȘUAT

Dacă plata ta a eșuat sau ai probleme cu sistemul de plată, urmează următorii pași:

Notează cu exactitate eroarea afișată sau problema pe care ai avut-o când ai încercat să plătești, precum și modalitatea de plată pe care încerci să o folosești. Cel mai bine ar fi să faci o captură de ecran (screenshot).

Te rugăm să ne contactezi furnizând informațiile de mai sus, împreună cu orice altă informație pe care o consideri relevantă, cum ar fi, ce fel de dispozitiv sau browser folosești.

Te vom contacta în aceeași zi și vom rezolva problema!

 SE POATE PLĂTI PRIN TRANSFER BANCAR?

Da. Va rugam sa plasati comanda pe site si in campul de Mentiuni sa notati ca doriti plata prin transfer bancar.

 OFERIȚI TRANSPORT GRATUIT?

In funcție de valoarea comenzii tale poate exista opțiunea de transport gratuit. Daca comanda dumneavoastra se incadreaza in conditiile de transport gratui acest beneficiu se va adauga automat in cadrul procesului de checkout.

 SIGURANȚA DATELOR TALE PERSONALE

Orice date sau informații personale pe care ni le furnizezi sunt 100 % în siguranță la noi. Serverul nostru este securizat cu o conexiune codificată HTTPS.

Pentru a putea cumpăra de la Beauty Lounge vei fi nevoit să ne spui numele, e-mailul și adresa ta. Folosim aceste date numai pentru a-ți trimite comanda la destinație, iar apoi îți dăm un e-mail de confirmare în momentul în care aceasta a fost expediată.

Niciodată nu vom da informațiile tale către terțe părți.

Niciodată nu îți vom trimite e-mailuri pe care nu ți le dorești, decât în cazul în care te abonezi la newsletterul nostru.

Numele, e-mailul și adresa ta vor apărea în sistemul nostru, doar în scopuri de contabilitate.